ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση ώστε να συνδράμει με φροντίδα και αποτελεσματικότητα στη διάγνωση, τη θεραπεία και την παρακολούθηση κάθε είδους νεοπλασματικού νοσήματος.

Αβραάμ Άσση

Οι Αξίες μας

Ειλικρίνεια

Η ειλικρίνεια είναι το πιο σημαντικό προαπαιτούμενο στην ιερή σχέση ιατρού – ασθενούς, καθώς μόνο έτσι είναι εφικτό να εξασφαλιστεί το βέλτιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Σεβασμός

Με σεβασμό στις επιθυμίες αλλά και τις προσωπικές επιλογές του κάθε ασθενούς, σχεδιάζουμε μαζί την κατάλληλη θεραπευτική ή ανακουφιστική προσέγγιση.  

Ενσυναίσθηση

Όσο εσείς ή οι αγαπημένοι σας, ζείτε με τον καρκίνο, οι αλλαγές στο σώμα και το νου που καλείστε να διαχειριστείτε είναι πολλές. Με φροντίδα και ενσυναίσθηση, είμαστε εδώ να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία σχετικά με ταξίδι που διανύετε, αλλά και να ηρεμήσουμε το άγχος σας, βασισμένοι πάντα σε επιστημονικά δεδομένα. 

Εξατομίκευση

Κάθε μία διάγνωση καρκίνου, είναι μοναδική και ιδιαίτερη και ως τέτοια την αντιμετωπίζουμε. Ακολουθώντας τα διεθνή πρωτόκολλα, διαμορφώνουμε εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας για τον κάθε ασθενή, βασισμένοι στην κλινική του εικόνα και αφού διενεργηθούν οι αναγκαίες απεικονιστικές εξετάσεις. 

Παθολόγος - Ογκολόγος MD, ESGO, ESMO

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Τα ιατρεία μας
Δευτέρα -Τρίτη - Τετάρτη 15.00-20.00 κατόπιν ραντεβου